downloaden uitgelegddownload filmsdownload mp3
  Home | Downloaden Uitleg | 1. Filesharing | 2. Servers | TotaalOverzicht | F.a.q.


downloaden

 

:: Nieuwsgroepen

 

:: GoMusic.ru

 

:: Legalsounds

 

:: eMusic

 

:: iTunes

 

:: Bittorrent

 

:: Limewire

 

:: eMule

 

:: KaZaA

 

:: FileSharingCenter

 

:: FreeRecordShop

 

:: MSN

 

 

 

download

 

:: Downloaden

:: Muziek

:: Films
::
Games

:: Ringtones

:: Mini movies/games

 

:: MP3/films afspelen

:: CD / DVD branden

:: CD / DVD rippen

 

 

Sponsors:
Top 10 Winkels

 

 

 

 

 

Limewire

limewireLimewire is één van de grootste en populairste filesharing programma's. Limewire maakt gebruik van het grote Gnutella netwerk en er is een gratis versie beschikbaar.

 

 

 

 

 

Adverteren bij Daisycon

Hoe werkt Limewire?

Om te kunnen werken met Limewire moet je eerst de software downloaden. Dat kun je hier gratis doen. Na installatie ben je aangesloten op het Gnutella netwerk. Dat is een omvangrijk netwerk, wat uiteraard goed is voor het aanbod.

 

Limewire biedt verschillende manieren om allerlei soorten bestanden te downloaden: muziek, films, images en software. Nadat je ervoor gekozen hebt om een bestand te downloaden zal het programma kijken welke gebruikers dit bestand allemaal aanbieden. Het downloaden gebeurt dus van meerdere gebruikers tegelijk. Dat is goed voor de snelheid en betrouwbaarheid van downloaden.

 

Toch moet je er rekening mee houden dat je na een download teleurgesteld kunt worden. Het bestand kan van slechte kwaliteit zijn of een nepbestand zijn. De muziekindustrie plaatst van (meestal populaire) muziek bestanden op het netwerk die bijvoorbeeld halverwege het afluisteren alleen nog maar gekraak laten horen. Dat doet ze om het downloaden via diensten als Limewire impopulair te maken. En met redelijk succes. Wel heeft Limewire nu een vrij slim beoordelingssysteem aan het programma toegevoegd om dit tegen te gaan. Dit werkt met redelijk succes.

 

Nederlandstalig en reclamevrij

Limewire is als één van de weinige goede gratis programma's beschikbaar in een Nederlandstalige versie. Een ander groot voordeel van Limewire is dat het reclame- en spyware-vrij is. Minpunt is wel dat je iedere keer als je de gratis versie opstart eraan wordt herinnerd dat je ook de betaalversie kunt kopen.

 

Betalen of niet?

De gewone gratis versie van Limewire werkt prima. Mocht je toch wat extra's willen zoals email-support en een hogere download snelheid dan kan je de betaalversie kopen voor $18.88.

 

Voordelen

- Nederlandstalige versie;

- Redelijk snel downloaden;

- Reclame- en spyware-vrij;

 

Nadelen

- Veel nepbestanden;

- Vrij moeizaam zoeken door de vele instellingen.

 

 

Links

- Limewire gratis downloaden

 

 

 

Disclaimer - DownloadVergelijker.nl © 2005-2008 -Contact