downloaden uitgelegddownload filmsdownload mp3
  Home | Downloaden Uitleg | 1. Filesharing | 2. Servers | TotaalOverzicht | F.a.q.


downloaden

 

:: Nieuwsgroepen

 

:: GoMusic.ru

 

:: Legalsounds

 

:: eMusic

 

:: iTunes

 

:: Bittorrent

 

:: Limewire

 

:: eMule

 

:: KaZaA

 

:: FileSharingCenter

 

:: FreeRecordShop

 

:: MSN

 

 

 

download

 

:: Downloaden

:: Muziek

:: Films
::
Games

:: Ringtones

:: Mini movies/games

 

:: MP3/films afspelen

:: CD / DVD branden

:: CD / DVD rippen

 

 

Sponsors:
Top 10 Winkels

 

 

 

 

 

Legalsounds.com

legalsoundsLegalsounds.com is een Russische downloadsite. Deze dienst biedt voor weinig geld MP3 muziek aan op legale wijze.

 

 

Wat is Legalsounds?

 

Legalsounds heeft een licentie verkregen van de Russische Multimedia and Internet Society. Ze draagt onder de Russische wet een bijdrage af voor de vergunning. De aangeboden muziek is dus volledig legaal volgens de Russische wetgeving. Platenmaatschappijen zijn er uiteraard niet blij mee dat deze dienst de muziek zo goedkoop aanbiedt.

 

Wil je als Nederlander downloaden bij Legalsounds dan is dat legaal omdat de zogenaamde thuiskopie-regeling geldt: je mag downloaden als de muziek uitsluitend voor eigen gebruik is.

 

 

Hoe werkt Legalsounds?

 

Legalsounds biedt muziek alleen in het MP3 formaat aan. De kwaliteit van de aangeboden MP3 muziek is prima, bit rates variëren van 128 tot 320.

 

Na registratie download je de Legalsounds Music Downloader. Dit is een programma dat je nodig hebt om de MP3 muziek van de Legalsounds website te downloaden. Na installatie kun je ervoor kiezen om geld op je account te storten, o.a. per creditcard. Het minimale bedrag is $25. Vervolgens betaal je bij Legalsounds per liedje. De meeste MP3's kosten $0.09. En dit is echt spotgoedkoop: je downloadt op deze manier een heel album van 10 nummers voor nog geen dollar!

 

De website van Legalsounds wijst zichzelf al vrij snel de weg. Je kunt op bijvoorbeeld artiest zoeken waarna afzonderlijke liedjes van de artiest te kiezen zijn, maar ook voor een album waarbij je alle nummers (of een deel) van het album kiest. Het aanbod is groot en gevarieerd. Ook nederlandse artiesten zijn ruim vertegenwoordigd en de meest recente muziek is beschikbaar.

 

 

Voordelen

- Goedkoop downloaden;

- Grote collectie;

- Hoge download snelheid.

 

Nadelen

- Muziek wordt uitsluitend aangeboden in MP3 formaat;

 

Links

- Registreren bij Legalsounds

 

 


Disclaimer - DownloadVergelijker.nl © 2005-2008 -Contact