downloaden uitgelegddownload filmsdownload mp3
  Home | Downloaden Uitleg | 1. Filesharing | 2. Servers | TotaalOverzicht | F.a.q.


downloaden

 

:: Nieuwsgroepen

 

:: GoMusic.ru

 

:: Legalsounds

 

:: eMusic

 

:: iTunes

 

:: Bittorrent

 

:: Limewire

 

:: eMule

 

:: KaZaA

 

:: FileSharingCenter

 

:: FreeRecordShop

 

:: MSN

 

 

 

download

 

:: Downloaden

:: Muziek

:: Films
::
Games

:: Ringtones

:: Mini movies/games

 

:: MP3/films afspelen

:: CD / DVD branden

:: CD / DVD rippen

 

 

Sponsors:
Top 10 Winkels

 

 

 

 

 

Films downloaden

films downloadenFilms downloaden is niet zo eenvoudig als muziek downloaden. Toch kun je je favoriete films downloaden als je de weg weet. Op deze pagina leggen we uit wat de mogelijkheden zijn en hoe je snel kunt beginnen.

 

 

 

Waar moet ik op letten ?

Voor Nederlanders zijn diensten met een film-database die tegen betaling films ter downloaden of online bekijken aanbieden snel in opkomst. Velen gebruiken echter nog steeds filesharing diensten voor het downloaden van films. Voordeel daarvan is dat het zeer goedkoop of zelfs gratis is.

 

Houd rekening met de volgende zaken alvorens je ertoe besluit om een film te gaan downloaden:

- Filmbestanden zijn behoorlijk groot: zo'n 3 Gigabyte is heel normaal. Dit betekent dat je met een gewone ADSL-verbinding al snel een paar uur bezig bent om een film binnen te halen.

 

- Let erop dat je de juiste film binnenhaalt: niet bijvoorbeeld in een verkeerde taal. Of mogelijk wil je een film met nederlandse ondertiteling.

 

- Films worden in vele verschillende formaten aangeboden. Meer over formaten en het afspelen en branden van films vind je hier.

 

- Films worden meestal gecomprimeerd aangeboden. Zo zijn het ZIP- en RAR-formaat zeer populair. Zorg ervoor dat je een een unzip-programma hebt geinstalleerd zoals bv. Winrar.

 

Adverteren bij Daisycon

 


Hoe kan ik snel films downloaden?

Er zijn twee zeer populaire manieren om films te downloaden.

 

De eerste methode is via Nieuwsgroepen. Dit is zeer goedkoop (een paar euro per maand), zeer snel en betrouwbaar. Als je regelmatig films wilt downloaden raden we deze methode aan. Hoe je snel aan de slag kunt en het gratis kunt uitproberen lees je hier.

 

De tweede methode is met Bittorrent. Dit is geheel gratis maar vereist echter wel wat handigheid. Hoe je films kunt downloaden met bittorrent lees je hier.

 

Legaliteit

Net als bij muziek is het downloaden van films legaal. Het uploaden, dus aanbieden, van films is illegaal. Het verkopen / weggeven of ruilen van je downloads is ook illegaal. Overigens betaal je voor iedere lege CD of DVD die je koopt een bepaald bedrag aan auteursrechten. Als je je film dus brandt heb je al meebetaald aan de rechten.

 

Waar?

Films downloaden kan dus op verschillende manieren. Welke dienst de beste is hangt helemaal af van je eigen wensen en voorkeuren. Voor het downloaden van films hebben we onderstaande tabel samengesteld. Hierin worden de verschillende diensten met elkaar vergeleken, specifiek voor films.

 

Download

Dienst

Meer info
Formaten
Prijs*
Beoordeling
nieuwsgroepen
leezy
Alle

vanaf €5

p.m.

nieuwsgroepen
leezy
leezy
Windows Media Player
v.a. 2.99 € per film
bittorrent
bittorrent
Alle
Gratis
emule
emule

Alle

Gratis
kazaa
kazaa
Alle
Gratis
filesharingcenter
filesharingcenter
Alle
1.49 € p.m.

 

* Prijs: p.m.= per maand onbeperkt downloaden

 

 

Adverteren bij Daisycon

 

 


Disclaimer - DownloadVergelijker.nl © 2005-2008 -Contact