downloaden uitgelegddownload filmsdownload mp3
  Home | Downloaden Uitleg | 1. Filesharing | 2. Servers | TotaalOverzicht | F.a.q.


downloaden

 

:: Nieuwsgroepen

 

:: GoMusic.ru

 

:: Legalsounds

 

:: eMusic

 

:: iTunes

 

:: Bittorrent

 

:: Limewire

 

:: eMule

 

:: KaZaA

 

:: FileSharingCenter

 

:: FreeRecordShop

 

:: MSN

 

 

 

download

 

:: Downloaden

:: Muziek

:: Films
::
Games

:: Ringtones

:: Mini movies/games

 

:: MP3/films afspelen

:: CD / DVD branden

:: CD / DVD rippen

 

 

Sponsors:
Top 10 Winkels

 

 

 

 

 

Films downloaden met bittorrent

Films downloaden kan redelijk eenvoudig zijn als je de weg weet. Een manier om snel films te downloaden is met bittorrent.

 

Bittorrent is een filesharing (ofwel P2P) methode waarbij er een centrale server is die aanbod en vraag met elkaar verbindt. Als je werkt met bittorrent ben je op die server aangesloten. Zodra je ervoor kiest om iets te downloaden kijkt de server welke andere gebruikers het door jou gevraagde bestand hebben. Meteen verbindt hij je dan met die computers en het downloaden begint. De door jou gedownloade bestanden worden ook meteen weer met anderen gedeeld. Dat laatste kun je overigens niet uitzetten.

 

Stap voor stap

1. Installeer de bittorrent client

Om te kunnen werken met bittorrent moet je eerste de zogenaamde bittorrent client installeren. Die kun je hier downloaden.

 

2.Open een bittorrent zoekmachine

Open een van de volgende sites:

- btjunkie

- Bitenova

- The Pirate Bay

- MyBittorrent

- Mininova

- Isohunt.com

- btBOT

 

 

3. Zoek het gewenste bestand

Zoek bijvoorbeeld op de naam van de film. Je zult een lijst met verschillend aanbod van die film te zien krijgen. Nu is het de kunst om het bestand te kiezen met het door jou gewenste formaat, ondertitels en in goede kwaliteit.

 

Naast de bestandsnaam zie je staan hoeveel 'seeds' het bestand heeft. Kies altijd een bestand met genoeg 'seeds' - aanbieders van het bestand. Dit zal het downloaden versnellen. Kijk (bij btjunkie) tevens naar de conditie van het bestand.

Vaak kun je aan de naam en omschrijving al aardig zien of het is wat je zoekt. Als je zoekt bij bv. btjunkie zul je bij de bestandsnaam in het zwart zien staan wat je ongeveer kunt verwachten. Wil je bv. nederlandse ondertiteling dan zoek je naar een bestandsnaam waar bv. "NL subs" of "Nederlands" in staat.

 

Klik op de gekozen bestandsnaam en een nieuw scherm opent met meer informatie. Dit is een belangrijk schermpje want hier staat commentaar van andere gebruikers. Scroll dit even door want je zult daaruit kunnen afleiden of het een goed bestand is. Er worden wel eens nepbestanden aangeboden, andere gebruikers kunnen je daarvoor waarschuwen.

 

 

4. Downloaden

Klik op het gevonden bestand. Vervolgens opent zich een pagina met de link. Klik dan op de Torrent Download link. Bij de vraag "bestand openen" in het pop-up scherm kies je voor "Openen".

 

Het programma Bittorrent dat je eerder hebt geinstalleerd zal nu opstarten en je ziet welke bestanden klaar staan om gedownload te worden. Pas eventueel de gewenste downloaddirectory op jouw pc aan. Klik op OK en het downloaden zal beginnen.

 

 

5. Film afspelen

Bittorrent zal alle afzonderlijk gedownloade bestanden samenvoegen tot een groot bestand in een bepaald formaat. Het formaat kan bv. zijn AVI of MP4. Deze bestanden kun je gewoon op je pc afspelen.

Hoe je de film kunt branden op een DVD lees je hier.

 

Adverteren bij Daisycon

 

Andere methoden

Bittorrent is geheel gratis maar vereist wel wat handigheid.

Een andere populaire methode is via Nieuwsgroepen. Dit is goedkoop (een paar euro per maand), snel en betrouwbaar. Als je regelmatig films wilt downloaden raden we deze methode aan. Hoe je daarmee snel aan de slag kunt lees je hier.

 

 

Disclaimer - DownloadVergelijker.nl © 2005-2008 -Contact