downloaden uitgelegddownload filmsdownload mp3
  Home | Downloaden Uitleg | 1. Filesharing | 2. Servers | TotaalOverzicht | F.a.q.


downloaden

 

:: Nieuwsgroepen

 

:: GoMusic.ru

 

:: Legalsounds

 

:: eMusic

 

:: iTunes

 

:: Bittorrent

 

:: Limewire

 

:: eMule

 

:: KaZaA

 

:: FileSharingCenter

 

:: FreeRecordShop

 

:: MSN

 

 

 

download

 

:: Downloaden

:: Muziek

:: Films
::
Games

:: Ringtones

:: Mini movies/games

 

:: MP3/films afspelen

:: CD / DVD branden

:: CD / DVD rippen

 

 

Sponsors:
Top 10 Winkels

 

 

 

 

 

FileSharingCenter

filesharingcenterMiljoenen mensen downloaden files met FileSharingCenter. Dit is één van de grootste en één van de goedkoopste commerciële filesharing diensten.

 

Wat is FileSharingCenter?

Deze site is eigendom en wordt gehost vanuit Zuid-Amerika. Daarom niet minder betrouwbaar want wat speurwerk leverde op dat de site 100% legaal is en professioneel wordt gemanaged. En dat moet ook wel want het is één van de grootste filesharing diensten.

 

 

Hoe werkt FileSharingCenter?

De hoofdpagina van deze site geeft niet veel informatie over wat er te vinden is en welke software wordt bijgeleverd. Het ledengedeelte van de site is echter groot.

 

Nadat je je hebt aangemeld kun je de software downloaden en installeren die je in staat stelt om op het netwerk van FileSharingCenter naar de door jou gewenste bestanden te zoeken. De software van deze site is redelijk gebruiksvriendelijk. Let er wel op dat het een filesharingdienst is. Je zult er alles aantreffen: muziek, films, games, software, e-books, etc. Maar door het grote aanbod is het vaak wel even goed opletten voor je echt vindt wat je zoekt. De bijgeleverde engelstalige handleidingen helpen je daarbij.

 

FileSharingCenter beweert over een bestand van meer dan 90.000.000 liedjes en films te beschikken. Of het er echt zoveel zijn is moeilijk te controleren, maar we konden wel de door ons gewenste muziek zonder veel moeite vinden. Voordeel is het grote aantal leden die allemaal bijdragen aan de omvang van het netwerk. De downloadsnelheid was prima: met onze ADSL-verbinding hadden we een film in enkele uren binnen.

 

Bij FileSharingCenter betaal je vooral voor het feit dat er geen reclame is, voor de handleiding, de helpdesk en de omvang van het netwerk. Filesharing software is per slot van rekening ook gratis te vinden. FileSharingCenter is dan ook vooral een aanrader als je minder goed thuis bent in de computerwereld en/of geen last wilt hebben van spyware en reclame..

 

 

Kosten

- 1 jaar onbeperkt downloaden voor €17.88

- Onbeperkt lidmaatschap voor €28.95

Voordelen

- Groot netwerk (dus groot aanbod);

- Goedkoop;

- Snelheid is goed;

- Spyware- en reclame-vrij.

 

Nadelen

- Soms moeilijk vinden wat je zoekt;

- Geen Nederlandstalige versie.

 

Links

- Aanmelden bij FileSharingCenter

 

 

 

 

Disclaimer - DownloadVergelijker.nl © 2005-2008 -Contact