downloaden uitgelegddownload filmsdownload mp3
  Home | Downloaden Uitleg | 1. Filesharing | 2. Servers | TotaalOverzicht | F.a.q.


downloaden

 

:: Nieuwsgroepen

 

:: GoMusic.ru

 

:: Legalsounds

 

:: eMusic

 

:: iTunes

 

:: Bittorrent

 

:: Limewire

 

:: eMule

 

:: KaZaA

 

:: FileSharingCenter

 

:: FreeRecordShop

 

:: MSN

 

 

 

download

 

:: Downloaden

:: Muziek

:: Films
::
Games

:: Ringtones

:: Mini movies/games

 

:: MP3/films afspelen

:: CD / DVD branden

:: CD / DVD rippen

 

 

Sponsors:
Top 10 Winkels

 

 

 

 

 

CD en DVD rippen

Rippen is het omzetten van een gewone CD of DVD naar een ander bestandsformaat, bijvoorbeeld MP3 of avi. Rippen kun je doen met vele verschillende programma's. Hieronder een korte uitleg over CD en DVD rippen en 3 goede programma's.

 

De reden om te rippen is meestal dat een ander bestandsformaat minder ruimte inneemt. Zo neemt een volledige audio-CD al snel 500Mb in. Een volledige CD in MP3 zal dan bv. slechts 50 Mb innemen. Je wilt daarbij natuurlijk zo weinig mogelijk verlies in kwaliteit bereiken. Daarom is het belangrijk dat je een goed programma gebruikt en dat je in dat programma oplet welke kwaliteit je instelt.

 

 

 

Adverteren bij Daisycon

 

Nero

 

neroNero is een programma dat vaak al gratis wordt meegeleverd bij een CD- of DVD-brander. Nero is een prima programma om CD's en DVD's te rippen. Als je er niet zo in thuis bent kun je de ingebouwde wizard gebruiken die je helpt met wat je wilt doen.

 

Nero kost 69,99 euro.

Voor een prijsvergelijking bij verschillende aanbieders kijk je op Vergelijk.nl.

Klik hier voor een gratis demo-versie van Nero.

Meer uitleg over het gebruik van Nero vind je hier.

 

 

 

Exact Audio copy


exact audio copyExact Audio Copy biedt een goede gratis oplossing om muziek CD’s te rippen en te branden. EAC maakt gebruik van een nieuwe technologie om een CD foutloos te lezen. Het biedt MP3-conversie met behulp van de kwalitateitsvolle encoder LAME. Als je LAME nog niet hebt kan je hem hier downloaden en installeren. Naast het maken van kwaliteitskopieën van audio-cd’s, bevat de huidige versie van Exact Audio Copy ook een module voor het bewerken van wav-bestanden en het branden van cd’s.

 

Gratis downloaden van Exact Audio Copy doe je hier.

 

 

Download movies

Unlimited movie downloads

Get access now!

Unlimited MP3 music

Download MP3's

Burn to CD

 
Ads by CB

 


DVDx

 

dvdxDVDx is een ongecompliceerd freeware programma waarmee je DVD-films in MPEG-formaat kan omzetten en vervolgens op één of meerdere CD’s branden. Men kan kiezen tussen MPEG1 (video-formaat) of MPEG2 (super-video :beter, maar groter bestand). Deze film in video-formaat kan vervolgens bekeken worden met de meeste DVD-spelers. DVDx is een programma met nogal wat instellingen, maar het resultaat overtreft dit van veel commerciële programma’s.

 

Gratis downloaden van DVDx doe je hier.

 

 

 

 

 

 

Disclaimer - DownloadVergelijker.nl © 2005-2008 -Contact