downloaden uitgelegddownload filmsdownload mp3
  Home | Downloaden Uitleg | 1. Filesharing | 2. Servers | TotaalOverzicht | F.a.q.


downloaden

 

:: Nieuwsgroepen

 

:: GoMusic.ru

 

:: Legalsounds

 

:: eMusic

 

:: iTunes

 

:: Bittorrent

 

:: Limewire

 

:: eMule

 

:: KaZaA

 

:: FileSharingCenter

 

:: FreeRecordShop

 

:: MSN

 

 

 

download

 

:: Downloaden

:: Muziek

:: Films
::
Games

:: Ringtones

:: Mini movies/games

 

:: MP3/films afspelen

:: CD / DVD branden

:: CD / DVD rippen

 

 

Sponsors:
Top 10 Winkels

 

 

 

 

 

CD en DVD branden

Wanneer je na het downloaden van MP3 of film bestanden deze wilt branden op CD of DVD dan heb je ten eerste op je computer een CD- of DVD-brander nodig. Je kunt de bestanden in verschillende formaten op CD of DVD branden met speciale programma's. Er zijn veel programma's verkrijgbaar.

 

 

Adverteren bij Daisycon

 

CD- en DVD-branders

Voor het branden van CD's heb je een CD-writer (of CD-rewriter) in je computer nodig. Voor het branden van DVD's heb je een DVD-brander nodig. Let op: een CD-writer kan GEEN DVD's branden.

 

Naast een brander heb je software nodig om te kunnen branden. Vaak zal er al een brand-programma op je computer geïnstalleerd zijn als je over een CD- of DVD-brander beschikt. We bespreken hieronder een paar programma's.

 

The Filmmachine

Een heel handig gratis programma is The Filmmachine. Dit programma kan bijna elk formaat film inclusief ondertitels omzetten naar DVD. Minder ervaren gebruikers raden we dit programma aan. Lees hoe je met The Filmmachine films op DVD kunt branden.

 

Nero

neroNero is zo'n programma dat vaak al gratis wordt meegeleverd bij een CD- of DVD-brander. Nero is een prima programma. Alle standaard functionaliteiten zitten erop en het is heel gebruiksvriendelijk. Als je er niet zo in thuis bent kun je de ingebouwde wizard gebruiken die je helpt met wat je wilt doen. Vanaf versie 6 wordt er software bijgeleverd om videobestanden in het AVI- of MPEG-formaat (dat zijn veel gebruikte formaten als je films downloadt) op DVD te branden. Wil je serieus werk maken van je CD- of DVD-collectie dan raden we Nero zeker aan.

 

Nero kost 69,99 euro.

Klik hier voor een gratis demo-versie van Nero.

Meer uitleg over het gebruik van Nero vind je hier.

 

 

DVD copy guide

burn DVD's to a CD

 

 
Ads by CB

 

CDBurnerXP Pro

cdburnerxpDit is een ander gratis brandprogramma voor het branden naar CD's en DVD's van je gedownloade bestanden. Het is een engelstalig programma. De gangbare formaten worden door CDBurnerXP Pro ondersteund. Let er alleen op dat het programma niet kan schrijven op double-layer DVD.

 

De bediening van het programma lijkt wat op deze van Nero maar is iets eenvoudiger. Zo moet u het stellen zonder wizards.

 

Gratis downloaden van CDBurnerXP Pro doe je hier.

 

ImgBurn

imgburnImages zijn bestanden met bijvoorbeeld de extensie ISO, NRG of MDS. Een image bevat alle inhoud van de cd of dvd en tevens informatie over hoe alles op cd of dvd gebrand moet worden. ImgBurn is een gratis brandprogramma voor het branden van images naar CD's en DVD's.

 

Gratis downloaden van ImgBurn doe je hier.

 

 

 

 

 

 

Disclaimer - DownloadVergelijker.nl © 2005-2008 -Contact